Сититерм София ЕООД, тел.02 838 04 78, Факс.02 838 04 88 кв.Требич, Промишлена зона
  • Home
  • /Контакти

Контакти

Сититерм София ЕООД


1298 София, кв.Требич, Промишлена зона.

мобилен: +359 899 22 22 23
тел.:02 838 04 78
факс:.02 838 04 88
skype: cityterm
e-mail: info@city-term.com