Сититерм София
  • Home
  • /За фирма СитиТерм

За фирма СитиТерм

Сититерм София

Фирма СитиТерм София е наследник на фирма Сити – Иванов Димов, която е основоположник на преустройствата на пътнически автомобили в България.

С годините ние се развивахме и разширявахме предмета на своята дейност. Целта ни е постигане на качествени услуги и удовлетвореност на клиента.

Стараем се да сме в крак с най-новите неща на пазара, да предлагаме нови решения и идеи, да разбираме и помагаме на клиентите в избора, за да може да удовлетворим техните желания.

Фирмата залага на доказани във времето доставчици и материали за производството, с което гарантира тяхното качество. Екипа, който работи е квалифициран и с дългогодишен опит. Фирмата има изградени добри партньорства с всички представители и вносители на автомобили в България, както и много фирми в областта на туризма, пътническите превози, държавни и частни фирми с разнообразна дейност. За нас няма граници в преустройствата.

Благодарим на всички, които ни се довериха през годините и станаха наши приятели. Всеки може да стане част от нашето семейство и заедно да осъществим всеки един проект.

EU_Project